Wejście na stronę

Po kliknięciu „Wejdź” zapiszemy adres IP połączenia i czas wejścia. Dane zobaczy wyłącznie administrator. Zostaną automatycznie usunięte po 7 dniach.

Serwer technicznie otrzymuje połączenie już przy otwarciu strony. IP może należeć do wspólnej sieci, VPN lub proxy i nie wskazuje konkretnej osoby.